Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Illinois DOT Krav för en Hitch Monterad Cargo Carrier

När fästa en släpvagn till en lastbil eller SUV i Illinois, är det viktigt att uppfylla minst de minimikrav statliga normer för dragkrok monterade vagnar. Inte bara kommer det att hålla släpet lagligt, men det kommer också att garantera säker drift av riggen. I Illinois, hitch-monterade släp har samma grundläggande regler som alla hitch-monterad släpvagn, en trailer rigg som klämmer på en boll, som är permanent fästa vid den bakre delen av fordonet. Bromsar

Varje släpvagn med en totalvikt på 3000 pounds (1,5 ton) eller högre, om Hitch-monterade eller inte, kräver ett separat bromssystem tillräcklig för att styra vagnen.

Längd

Trailers i Illinois kan inte överstiga 53 meter i längd, men få, om några, hitch-monterade trailers någonsin kommer att nå så här länge.

Hitch Storlek

En ny bestämmelse i Illinois lag kräver att alla dragkroksenhet som sträcker sig mer än 4 inches utanför fordonets bakre stötfångaren måste tas bort när inget släpfordon är ansluten. Ett enkelt sätt att undvika detta problem är att installera ett skumt församling som sträcker sig mindre än 4 inches bortom stötfångaren.
Belysning och plätering

Basic signal belysning som krävs på baksidan av alla fordon måste också vara i drift på baksidan av en släpvagn. Det vill säga, blinkers, bromsljus, lampor resor och omvänd indikatorer måste vara i funktionsdugligt skick. Dessutom måste släpvagnen ha sin egen tallrik statlig licens och registrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147075.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.