Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Trailer Hitch Säkerhet

Den amerikanska National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) ger förarna praktisk information om säkerhet dragkrok. NHTSA informerar förare med dragkrok information som avser att transporterande betyg och bryta system för missöden. Fordon och släpvagnar

NHTSA påstår att stadsjeepar, pickuper, skåpbilar, minibussar och personbilar är den typ av fordon som är avsedda att dra släpvagnar. Bogsering släpvagnar som inte bara beror på vilken typ av fordon, men den innehåller också de typer av släpvagn bogseras. Det finns fyra grundläggande typer av släpvagnar, och de omfattar flak, öppna trailers, släpvagnar båt, slutna trailers och fritids släpvagnar. Förare uppmanas att kontrollera sina handböcker för att avgöra vilken typ av släpvagn som sitt fordon på ett säkert bogsera kan.
Dragfordonsvikt Betyg

dragfordonet betyg är viktigt med att bestämma tunga vikt (nedåtriktad kraft när släpvagnen är kopplad till fordonet) och högsta belopp vikt för säker släp. Bromsar, hitching system och däck är faktorer som hjälper förarna att bestämma säkra bogsering gränser. NHTSA rekommenderar att förarna ska bestämma deras bilens bogsering gräns baserad på en släpvagn maximala vikt ersättning.
Braking System

Drivrutiner bogsering mer än 1.500 pounds brukar behövas att ha ett separat bromssystem och utbrytning strömbrytaren på sitt fordon. Denna omkopplare aktiverar bromsarna som sitter på en släpvagn i händelse av att en släpvagn separerar från fordonet. Andra rekommendationer för släp säkerhet ingår att ha samma storlek däck, balansering objekt vikt, säkra objekt som bogseras och följa statliga och lokala lagar och föreskrifter för dragning av släpvagnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147071.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.