Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Maryland vindruta ersätter Lag

delstaten Maryland kräver att bilarna har säkerhetsinspektioner helst att en bil byter ägare eller någon tid en bils registreringsnummer överförs till Maryland från en annan stat . En vindruta kan behöva bytas ut om den inte uppfyller de säkerhetskrav som fastställts av staten . Composition

Endast vindrutor med en sammansättning av AS- 1 eller AS - 4 säkerhetsglas är lagliga i Maryland. Denna information kan hittas i hörnet av vindrutan i närheten av tillverkarens varumärke .
Chips och sprickor

Sprickor , missfärgningar , repor eller något annat på vindrutan som skymmer förarens sikt kommer att orsaka en bil att misslyckas en säkerhetskontroll . På kritiska områden , kan någon spricka eller chip inte överstiga en halv tum i diameter . I icke - kritiska områden på förarsidan , kan ett chip eller spricka inte överstiga 1 tum i diameter . I icke - kritiska områden på passagerarsidan , kan ett chip eller spricka inte överstiga 2 inches i diameter .
Mulet

på förarens sida av vindrutan , grumlighet kan inte överstiga 1 tum från toppen eller sidorna eller 1 tum i det kritiska området längst ner . På passagerarsidan , kan grumling inte överstiga 2 inches från toppen eller sidan eller 2 inches i det kritiska området längst ner .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147066.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.