Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur identifiera Blinkers

Innan diagnostisera ett problem med en blinkers, är det bra att veta hur det fungerar. Vrid signalkretsar består av säkringarna, blinkers switchar, blinkers, kluster och lökar. Blottare Enheten fungerar som en repetitiv brytare, som vänder lökarna på och av när din riktningsomkopplaren används. Enligt Carl O'Reilly på AutoRepairHelp.com, är den vanliga orsaken till overksamma blinkers en defekt glödlampa eller Blinkdon. Instruktioner
1

Kontrollera bilens säkringar för att se till att de inte blåses innan du utför en fullständig diagnos. Referens din instruktionsbok för placeringen av din säkringsdosan och bilens betyg säkring.
2

Förvandla din nyckel till läge på. Använd din riktningsomkopplaren att avgöra vilka riktade lampor är i drift. Om den riktade ljusblixtar i en position och är ständigt utanför i ett annat läge, är den vanligaste orsaken en trasig glödlampa.
3

Växla riktad till den sida som inte är tänd. Inspektera yttre lampor. Du kommer att behöva byta lampor som inte är tända.
4

Testa Blinkdon att slå strömmen på och av på höger och vänster sida av bilen. Om ingen av signalerna fungerar, är orsaken troligen en defekt blottare eller trasig säkring, enligt Carl O'Reilly på AutoRepairHelp.com.
5

Lokalisera Blinkdon på fram-eller baksidan av säkringscentral i kupé för att ersätta den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147065.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.