Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Wire din bil eller lastbil för Trailer Lights

För att lagligt dra en släpvagn, skall fordonen vara inkopplat för trailer lampor. För att göra detta, måste du kontrollera kontakten och kablarna från bilen till släpet. Denna process tar rätt ledningar instruktioner för ett fordon med en fyra-polig kontakt. Saker du behöver
12-volts
testlampa 4-polig kontakt
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens bakljus ledningsnätet genom att ta bort bakljus församling på varje sida med en stjärnskruvmejsel eller socket set. För lastbilar, ta bort två skruvar på sidan av flaket och dra ut bakljus församling. För bilar, är aggregatet sannolikt placerad i bagageutrymmet. Kontrollera att ledningsnätet kommer att nå släpets honuttaget. Om den inte gör det, kommer du att behöva ytterligare kabeldragning.
2

Anslut klämman slutet av testet ljuset till chassit på baksidan av ditt fordon som grund. Slå på fordonets parkeringsljus att testa ledningarna.
3

Peka testet ljuset till ledningarna i kablaget på baksidan av av fordonet. Detta kommer att hjälpa dig att hitta den tråd som kommer att driva baklyktor. När testet ljuset har ett fast sken, ansluta den bruna ledningen till tråden som genererade ett konstant ljus.
4

Släck parkeringsljus. Veva fordonets motor, och slå på höger blinkers.
5

Peka testet ljuset till ledningarna i kablaget tills du hittar tråden som driver rätt blinkers. När testet ljuset har en blinkande lampa, ansluter du den gula ledningen till tråden som genererade det blinkande ljuset.
6

Stäng av tändningen, vänta ett par sekunder och starta motorn igen. Upprepa steg 4-5 för den vänstra signalen.
7

Anslut den återstående vita kabeln till din jordkabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147064.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.