Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar en barnstol i en Chevrolet Colorado med en förlängd hytt

The National Center for Injury förebyggande och kontroll citerar bilolyckor som den vanligaste dödsorsaken för barn i USA. Forskning som avslutas med National Highway Traffic Safety Administration, visar att felaktigt installerade spädbarn bilsäten är en betydande faktor som påverkar dessa siffror, och uppskattar att upp till 80 procent av alla säkerhets bilbarnstolar är felaktigt installerade. För att hålla dina passagerare säkert, har Chevrolet Colorado Extended cab ett system för ankare spärr som gör det enkelt att installera en bilbarnstol. Instruktioner
1

Lokalisera de två nedre sittplatser ankare i bilen, vid foten av stolen där den möter ryggstödet. Leta sedan reda på ankaret ögla upptill på ryggstödet och den övre tjuder ankare i mitten av de två sätena, ovanför mittkonsolen. Den Colorado förlängda hytten är utrustad med identiska ankare på båda baksätena. Barnstolen på önskad baksätet
2

Place. Lokalisera krok i änden av bandet för den vänstra sidan av den nedre fasthållningsanordningen på barnstolen. Placera kroken över vänster nedre ankaret på Colorado säte, skjut kroken på ankaret att knäppa säkerhetsclipset stängs.
3

Räckvidd runt till den högra sidan av barnstolen och knäppa kroken på andra änden av barnstolen nedre bältet, på ankaret på höger sida av Colorado säte, enligt ovan. Dra den lösa änden av bandet för att dra åt justerskruven. När bältet dras åt, ska du inte kunna flytta sätet mer än 1 tum från sida till sida.
4

Ta kroken i slutet av barnstolen främsta tjuder bälte, och foder den genom öglan på toppen av ryggstödet i Colorado. Fäst tjuder bältet krok till krok ovanför bilens bakre mittkonsolen. Använd kroken närmast sätet du använder. Dra den lösa änden av bandet för att dra åt justerskruven. När bältet dras åt, ska du inte kunna flytta sätet framåt med mer än 1 tum.
5

Kontrollera säkerheten i de bilagor genom att flytta sätet från sida till sida och framåt och bakåt . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147062.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.