Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur förhindra Rollovers i en Toyota Tacoma

En rollover uppstår när ett fordon i rörelse bokstavligen rullar över på sin sida eller taket. Vissa fordon, speciellt stadsjeepar, har en ökad risk för att rulla över på grund av sin höjd och högre tyngdpunkt. Den 2011 Toyata Tacoma mäter 65,8 inches i höjd, vilket är genomsnittet för en SUV. Däremot har National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) varnade för att Toyota Tacoma är hög risk att välta. Genom att köra på ett säkert sätt och vara medveten om vägförhållanden, det finns sätt att förhindra en rollover om du kör en Toyota Tacoma. Instruktioner
1

Sakta ner, speciellt vid tvära svängar. Följ skyltad hastighet på svängar och ramper motorväg. För att garantera din säkerhet, köra några miles under gränsen. Den Tacoma höga tyngdpunkt sätter dig redan i riskzonen för en rollover, för hög hastighet kommer bara lägga till venerability
2

Gör inte skarpa rörelser med ratten.. Rollovers kan uppstå från panik-liknande styrning, inklusive över-korrigering. Om din Tacoma verkar vara drivande eller har drabbats grus på den sida av vägen, gör inga plötsliga rörelser för att korrigera sin väg. Sakta lindra den tillbaka inom kontroll.
3

försiktig på smuts eller grusvägar. Grus kan orsaka fordon sladd och resa när de försöker att fånga en mer stabil yta. Sakta ner och inte göra några plötsliga rörelser vid körning på grusvägar.
4

Undvik att dricka alkohol före bilkörning. Enligt NHTSA, nära hälften av alla dödliga rollovers involverar alkohol. Även med en rättslig mängden alkohol i ditt system kommer att hindra din dom, långsam muskulär koordination och göra det mer troligt att du kan förlora kontrollen över bilen.
5

använder bilbälte vid alla tidpunkter. A 2002 rapport från NHTSA säger att 72 procent av de människor som dog i en rollover inte bilbälte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147054.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.