Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att bogsera en Jeep Wrangler Rubicon

Bogsering din Jeep Wrangler, antingen bakom ett fritidsfordon att använda när du kommer dit du är på väg eller bakom en lastbil för transport till en plats, är verkligen mycket grundläggande. Men för att undvika skador på överföringen fallet, måste det göras på ett visst sätt. Aldrig bogsera din Wrangler med främre eller bakre från marken, platt bogsering Jeep är det enda sättet att undvika skador på överföringen fallet av Jeep. Instruktioner
1

sitta i förarsätet på din Jeep, trampa på bromspedalen och håll den intryckt. Vrid tändningsnyckeln till läget ON, men starta inte Jeep.
2

Shift transmissionen i friläge och sedan flytta överföringen fallet i neutralläge. Starta motorn på din Jeep och skift i enhet medan du håller bromsen. Släpp bromsen och kontrollera att det inte finns någon rörelse.
3

Stäng av motorn, lämna tändningen olåst så att ratten kan vridas fritt. Växla transmissionen i parken och dra åt parkeringsbromsen.
4

Fäst dragstången till Jeep och oavsett fordon du kommer att bli bogsering det med. Olika barer fäster på olika sätt, så följ tillverkarens instruktioner för att fästa din dragkrok.
5

Släpp parkeringsbromsen, lämna tändningen olåst och transmissionen i parken med överföringen fallet i neutralläge. Var noga med att ställa in parkeringsbromsen innan dra loss dragkroken eller när man stannar under längre perioder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147048.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.