Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

De vanligaste Hastighetsgräns Tecken

Hastighetsbegränsning tecken bokförs på de flesta större vägar i hela USA. Gränser postas i miles per timme, vilket innebär att den utsände numret är det snabbaste du kan lagligt köra på den vägen. Om du ertappas kör fortare än skyltad hastighet, kan du dras över och utfärdade en fortkörningsböter, vilket kostar pengar och /eller har en negativ inverkan på din körning rekord och priser försäkring. Tre stater, Rhode Island, Texas och Utah, har lagar på plats som tillåter dig att överklaga biljett om du kan bevisa att den hastighet du körde var säker, även om det var över den lagliga gränsen. Men i de flesta fall är det bäst att observera skyltad hastighet. Det finns en handfull vanliga hastighetsgränser postat i hela landet. Bostadsområden

bostadsområden eller städer har ofta lägre hastighetsgränser än motorvägar eller större gator, eftersom bostadsområden har fler fotgängare och platser att stanna längs vägarna, såsom stoppljus eller parkeringsplatser. Den vanligaste hastighetsbegränsningen för stadsdelar är 25 mph, även om vissa stadsdelar gå lägre än så. Skolområden, vägavsnitt nära en skola, är vanligtvis 20 mph. Större vägar i bostadsområden har hastighetsbegränsningar upp till 45 mph.
Landsvägar

landsvägar har normalt högre hastighetsbegränsningar, eftersom det är mindre trafik och färre platser till sluta. De vanligaste hastighetsgränserna på landsvägar är 50, 55 och 60 mph. Landsvägar är oftast två-eller fyrfältsväg. Om vägen har en fysisk barriär mellan de två riktningarna, är hastighetsgränsen ofta på den högre änden. Några landsvägar passerar genom städer eller stadsdelar, i vilket fall hastighetsgränsen oftast sänks till vanliga bostäder hastighetsbegränsningar för just vägsträcka.
Freeways
< p> Freeways har de snabbaste hastighetsbegränsningar i Förenade

staterna. Hawaii har den lägsta hastighetsbegränsning på 60 mph på motorvägar. Resten av stater har hastighetsbegränsningar på 65 km /h och uppåt. De snabbare hastighetsbegränsningar finns främst i den västra delen av landet, 75 km /h är motorvägen hastigheten i Montana, Utah och Nevada. Kalifornien motorväg hastighetsgränserna är vanligtvis 70 mph. En sträcka av Texas har en hastighetsbegränsning på 80 km /h, vilket är den enda platsen i landet att hastighetsgränsen hittas. Många mellanvästern och sydstaterna har 70 gränser mph hastighet på motorvägar, och Illinois och de flesta av ostkusten har gränser motorväg hastighet av 65 km /h, främst eftersom dessa motorvägar ser mer trafikvolym på grund av sina storstadsområden.
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147046.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.