Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man testar Michelin vinterdäck

utvärdera vinterdäck endast på områden där ingen person eller del av fastighet sätts i fara. Använd olika kriterier för att testa prestanda för Michelins vinterdäck. Kör testerna i snön, när vägarna är våta, och när vägarna är torra, att få en korrekt känsla för hur däcken kommer att fungera i alla vinter-körförhållanden. Test för varvtid, acceleration förmåga och stoppa förmåga. Saker du behöver
1,1 mil hantering varv kurs
stoppur
Reflextape
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Förläng en remsa av reflexband över en snötäckt bana. Starta stoppuret. Kör kursen för 1,1 miles. Stoppa stoppuret. Notera den tid det tog att slutföra kursen. Upprepa när kursen är våt och när det är torrt.
2

Flytta fordonet vid reflexband på snötäckta kursen. Starta stoppuret. Accelerera tills fordonet når 30 miles per timme. Stoppa stoppuret. Anteckna hur lång tid det tog bilen för att nå 30 mph. Upprepa när kursen är våt och när det är torrt.
3

Accelerera fordonet till 60 mph på en snötäckt kurs. Behåll hastigheten tills fordonet närmar sig reflexband. Bromsa det ögonblick fordonet överrumplar bandet. Mät med måttband avståndet från bandet till näsan av den stoppade bilen. Anteckna avståndet det tog att stoppa fordonet. Upprepa när kursen är våt och när det är torrt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147045.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.