Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Test Vinterdäck

De flesta vanliga däck förlorar elasticitet när det blir extremt kallt. Konsumenterna har nu möjlighet att vinterdäck som kan användas under alla årstider. Vinterdäck är mer elastisk och konstruerad för att förhindra snöuppbyggnad och förbättrar is och snö dragkraft. De är tillgängliga för alla typer av fordon. Saker du behöver
Icy drivytan
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på däcket. Det smalare däcket, desto lättare är det att få igenom snön. Välj ett däck tunnare än den rekommenderade bredden för ett däck för din bil.
2

Kontrollera leran och symboler snö (M + S eller M & S) på dina däck. Dessa symboler betecknar att dina däck är avsedda för körning i snö. M + S däck har en speciell däckmönster som ger större dragkraft. Kontrollera om symbolen av en snöflinga inuti ett berg, vilket tyder på att däcken fungerar väl på snöiga vägar. Addera 3

Kontrollera gott mönsterdjup på dina vinterdäck. Däckmönstret visas som veck och bulor på däcken. I avsaknad av däckets slitbana, det finns en större chans för glidning på vägen. Det är alltid bäst att ha gott om mönsterdjup på alla fyra däcken.
4

Kör bilen på en isig yta. Om du vill testa dina vinterdäck måste du genomföra acceleration, inbromsning och kurvtagning tester på isen. Det är bäst om de utförs av en sakkunnig drivrutin, eller åtminstone i närvaro av en expert.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147037.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.