Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Förhindra att Frost på en vindruta

Frost på en vindruta kan skymmer sikten av vägen och äventyra ditt liv och välbefinnande av andra förare. Enligt den nordöstra universitet Institutionen för mekanik och industriell ekonomi, är frost bildas när vattenångan i luften fryser på en yta på grund av temperaturen på ytan och omgivningen och kommer endast bildas när temperaturen på ytan är under frost punkten temperatur. Hålla vindrutan skyddas från blåsor kallt väder utomhus är nyckeln för att förhindra frost från att bildas på vindrutan. Saker du behöver
Sprayflaska
Vinäger
Garage
Vindrutepresenning
duschdraperi
Magneter
Visa fler instruktioner
1

Spraya en ättika och vatten lösning på vindrutan. En vinäger och vattensprut kommer att hålla din vindruta frostfritt. Kombinera en del vatten och tre delar vinäger i en sprayflaska. Skaka väl före användning. Spraya lösningen ordentligt på vindrutan innan pension för natten. Torka inte av lösningen från vindrutan, utan istället låta det suga på fönstret. För maximal framgång, återigen tillämpa lösningen på ett behov när det behövs eller när frost förutses eller utbrett.
2

Parkera fordonet på ett garage över natten. Parkera fordonet på en väl täckt garage kommer att förhindra frost från att bildas på vindrutan.
3

Placera ett skydd över vindrutan om du inte har tillgång till ett garage. Vindrutan täcker förhindrar isbildning. Du kan välja att göra din egen vindrutan täcka eller köpa en från en ansedd fordonsindustrin butik. Enligt Purdue University, kan du göra din egen luckan genom att skära ett duschdraperi som passar din vindruta. Hem i magneter längs kanterna på duschdraperiet så att locket sitter på plats över vindrutan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147028.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.