Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Haka en Bumper Trailer Pull Hitch

En av de vanligaste användningsområdena för en stötfångare pull skumt trailer är att transportera hästar. Underlåtenhet att koppla ett skumt korrekt kan orsaka motorvägen olyckor och stora skador. Medan utrustningsfel inträffar med stötfångare pull missöden, är det sällsynt - det är oftast resultatet av människor inte uppmärksamma vad de gör. Inte bara är det viktigt att koncentrera sig på att dra loss trailern, men gör en säkerhetskontroll runt fordonet och släpvagnen är lika viktigt. Saker du behöver Truck
Trailer
ringar hårnål Addera Visa fler instruktioner
1

Skapa en rutin när det gäller att haka din stötfångaren dra hitch trailer. Var uppmärksam på processen för frånkoppling för säkerhets skull och för att undvika skador på släpet eller lastbil stötfångare.
2

Grab och dra isär släpets lampor "elektriska kabelanslutningar. Vira trådarna runt skumt bar för att hålla dem från marken och torr.
3

Tilt "S" kroken på lastbilens stötfångare till vänster eller höger och lyft upp för att ta bort dragkroken kedjorna från fordonet. När släpet och lastbilen är bortkopplade linda kedjorna runt dragkrok baren. Dra hårnål klipp från skumt bar frigöringsspaken och dra ut säkerhetsnål
4

. Frisläppningshävarmen är bara några inches bakom bollen cup. När kedjorna häktas, hårnålen bort och säkerhetsnål drog ut på sidan av frigöringsspaken, lyft spaken för att låsa upp dragkroken.
5

Få i hytten på lastbilen och tryck på gaspedalen när du släpper bromspedalen. Känn efter ett ryck i lastbilen. När du känner att bogserbåt, accelererar i en rörelse framåt tills bollen av skumt glider ut bollen cup på dragkrok baren.
6

gå till baksidan av lastbilen. Sätt säkerhetsnål i frigöringsspaken och skjut hårnålen tillbaka i hålet för att låsa spaken.
7

Ställ vagnen på block för lång lagring. Om vagnen kommer att användas snart igen, vila dra skumt bar på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147025.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.