Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Anpassat Transportation Safety

Ridning i motorfordon kan vara farligt för friska resenärer , för att inte nämna en person med funktionshinder som använder rullstol . Det är viktigt , därför att informeras om rullstolen transport säkerhet . Betydelse

Betydelsen av rullstolen Transportation Safety har blivit tydligt i ljuset av de senaste händelserna . Under en rutinmässig bussresa , förlorade en 81 - årig ​​kvinna i Michigan sitt liv efter att ha slungats ur sin rullstol . Även om det var säkert fastsatt på bussen , var hennes knä begränsningar inte används under olyckan .
Förebyggande

Brukaren bör överväga strategier för att undvika skador under resor på motorfordon. Det är bäst att tas bort från rullstolen , och att använda bilens säte och säkerhetsbälte istället . Om avlägsnande från rullstolen är inte ett alternativ , bör det fästas på fordonet riktat FRAMÅT och eventuella säkerhetsföreskrifter begränsningar bör bäras av den funktionshindrade personen .
Solution
< br >

Flera grupper arbetar med att förbättra rullstolens transport säkerhet . Under 2005 har staten av Science ( SOS ) workshop genomfördes i Orlando , Florida . Några av de säkerhetsfrågor transport diskuterades bland annat forskning om rullstolen struktur och förankring samt identifiera brister i dagens system .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147021.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.