Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Skolskjuts Policy

skolskjuts varierar beroende på lokalen baserad på säkerhetsfrågor och väderförhållanden specifika för det området. Skolan busshållplats val, elev disciplin och ogynnsam politik väder måste hanteras av varje skola. Bus Stop Selection
School busshållplats val avgörs av många faktorer, bland annat väder.

Val av en busshållplats är avgörande för välbefinnandet för barn att komma på och av bussen. Enligt National Highway Traffic Safety Administration, bör området kring busshållplatsen, väder, väglag och antalet elever som använder busshållplatsen beaktas när man väljer en plats. Eleverna ska vara väl synlig för förare av personbilar och bussar.
Elev Disciplin

skolskjuts policy beskriver beteenden som förväntas av eleverna. Konsekvenserna av brott mot detta beteende beskrivs i policyn. Policyn kan konstatera att inga strider är tillåten på bussen. Konsekvensen av att bryta mot regeln kan leda till en förlust av ridership privilegier.
Dåligt väder
Om vägar är inte säkert farbar med flanörer, bilar och bussar, skolor får vara stängt vid dåligt väder.

skolskjuts policy beskriver vad som kommer att inträffa under dåligt väder. I hårt väder, kan en förändring i start-och sluttider för skola uppstå. Beslutet fattas i samband med brottsbekämpning och andra företrädare i samhället. Formen och tid för anmälan till personal, elever och föräldrar beskrivs i policyn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147020.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.