Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Negativa effekter av krockkuddar

I många fall krockkuddar har räddat liv och minimerade skador i bilolyckor. Men även med air-bag säkerhetsmekanismer, risker finns. Det är sant säkerhetsfrågor samt negativa effekter som kommer med användandet av luftkuddar. Biltillverkare successivt arbetar mot att få ner de risker och faror som är förknippade med krockkuddar. Oavsiktlig Deployment
p Det har förekommit fall där krockkuddar har distribuerat medan en bil är i parken en kollision har inträffat. Distribution har också skett under bilreparationer, samtidigt svängar eller när du kör över ett gupp. Dessa tillfälliga installationer orsakar ibland skador så illa som en verklig bilolycka skulle.
Tillfällig hörselnedsättning

När en krockkudde utlöses under en bilolycka, speciellt en som är vid en låg hastighet, finns det en risk för hörselnedsättning. I mindre fordon, ökar risken på grund av övertryck och ljudnivå i ett mindre utrymme.
Höjd Nackdel

En kortare person normalt sitter närmare ratt än en lång person gör. Ratten är där förarens frontal krockkudde ligger. Sitter närmare ratten ökar risken för skada i händelse av en olycka under vilken förarens frontal krockkudde utlöses. Kortare förare uppmuntras att se till att deras bälten är i gott skick och kommer att hålla dem mot sätet, i händelse av en olycka. Korta förare bör sitta med ratten på minst 8 inches bort från bröstet. När du kör, se ansiktet på ratten inte syftar på nacken eller huvudet området,. Istället läge ratten vid bröstet
Fysisk skada
< p> Skador från krockkuddar inkluderar skrubbsår, frakturer, brännskador och skrubbsår. Ännu farligare är bröstet och hjärtat skärsår eller blåmärken lunga. Eftersom kemiska pulver används för att distribuera krockkuddar, hud-och ögonirritation är också ett bekymmer.
Faror för barn och gravida kvinnor

att undvika att skada barnen på grund av airbagen utlöses, barn bör inte sitta i framsätet på en bil. Bilbarnstolar får aldrig placeras i framsätet på en bil. Även i framåtvänd bilbarnstolar, är det tillrådligt att placera barnstolen från krockkuddar. Det finns också en risk för gravida kvinnor, eftersom en distribuera krockkudden kan orsaka förlust av ett ofött barn. För säkerhetsåtgärder, bör gravida kvinnor sitta så långt från styrningen som möjligt för att förebygga risker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147018.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.