Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att kvalificera sig för ett handikapp Decal

Handikapp dekal /plakat tillåter handikappade individer att parkera en bil i något utrymme som är tydligt märkt för rörelsehindrade. Förvärva ett handikapp dekal är enkel. Dock måste vissa medicinska kriterier vara uppfyllda. Ett handikapp dekal kan du parkera närmare sjukhus, köpcentra och andra inrättningar som gör livet lättare att handla och uträtta ärenden. Även om varje stat övervakar sin egen utgivning av handikapp dekaler, är processen att få dem relativt lika. Instruktioner
1

Rådgör med din läkare om du har ett medicinskt tillstånd som försämrar din förmåga att flytta runt, dessa villkor omfattar lungsjukdom, hjärt-brist, rullstol förlossning, förlamning, fot sjukdomar eller andra sjukdomar som orsakar dig till använda ett hjälpmedel såsom ett stag, käpp eller krycka. Din läkare kommer att berätta för dig om du uppfyller din statens kriterier för att kvalificera sig.
2

Skaffa programmet handikapp tillstånd från din läkare, utrikesdepartementet av motorfordon eller ladda ner den direkt från din statens Institutionen för motorfordon webbplats och skriva ut den. Läs noga under ansökningsblanketten. Vissa stater tillåter dig att fylla i formuläret och skicka in det utan en läkares godkännande. Vissa stater kräver en läkare att fylla i formuläret och ange att du medicinskt berättigade till ett handikapp tillstånd. Addera 3

Mail ansökningsformuläret tillsammans med några avgifter eller ta det direkt till din lokala av motorfordon kontor efter att ha avslutat det.
4

Vänta på godkännande brev från din statens avdelning för motorfordon. Om du är godkänd kommer du att få ett handikapp dekal, dekaler och andra dokument som du kan placera i din bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147017.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.