Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder Navigation GPS i en 2005 Lexus

Navigeringen GPS 2005 Lexus fordon är en heltäckande karta verktyg som ser till att din resa är avsatt i det snabbaste, mest effektiva sätt. Fördelarna med att ha en in-bilnavigering i din Lexus ingår inte behöva handskas med trådarna och sugkoppar som finns på många eftermarknaden GPS-system, samt besitter ett system som är särskilt utformade för din bil. Lexus GPS-system har en knapp layout och gränssnitt utformat för enkel användning och snabba förändringar. Instruktioner
1

Stoppa din Lexus och placera fordonets transmission i "Park." Du kommer inte att kunna ställa in en ny destination i GPS-enheten om navigationsdatorn känner av att fordonet är i rörelse.
2

Ställ "sökområde" till det område där du resmålet ligger. Till exempel, om du reser till Kalifornien från delstaten Texas, måste du ställa in sökområdet till Kalifornien för att fortsätta. Den "sökområde" knappen i övre högra delen av skärmen.
3

Tryck på "Destination"-knappen som sitter under skärmen GPS. När "Destination"-skärmen dras upp, tryck "Adress"-ikonen.
4

Ange gatans nummer på "Address" skärm. Tryck på "OK." Ange gatans namn på nästa rad. Datorn kommer att lista möjliga adresser i sökområdet. Välj den adress som matchar din destination.
5

Tryck på "Enter"-knappen längst ner på skärmen. GPS kommer att beräkna din rutt och visa den på skärmen. Tryck på "Guide" knappen för att börja resan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147016.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.