Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar ett Peerless däckskedja

Innan tiden anländer där du faktiskt behöver din slirskydd på grund av hårt väder, är det klokt att öva installera dem. Se till att du vet bilens rätt däckdimension för att få rätt slirskydd. Vid körning på snökedjor, uppmärksam på väder och väglag, och försiktig, aldrig kör i över 30 km /h medan kedjorna är installerade. Detta råd är enligt Peerless slirskyddet monteringsanvisning. Instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant, jämnt underlag. Park off-road, borta från trafiken, eller på en plats som din uppfart. Stäng av motorn och ställa bilens nödbromsen. Vrid ratten så att framhjulet är vänd bort från fordonet, om fordonet är fyrhjulsdriven.
2

Rulla ut slirskydd och lägga varje på den plana ytan. Lay kedjorna så att hakarna på slutet av de tvärgående kedjorna uppåt. Inspektera varje för trasiga eller skadade länkar eller andra komponenter. Fullt räta ut eventuella veck eller trassel i kedjorna. Lägg kedjan lägenhet nära däcket som du kommer att installera det på.
3

Drapera kedjan ovanpå däcket. Se till att ändarna av korset kedjorna vetter bort från däckets slitbana och spaken låset är på utsidan av däcket.
4

Tuck den första korset kedja under däcket. Starta bilen och långsamt köra fordonet framåt ca 1 fot, tills spaken låset ungefär uppradade med axeln. Stäng av bilen och ställa nödbromsen.
5

Dra i änden av sidokedjan, om däckets inre sidovägg, upp så att den möter krokfäste. Spänn kedjan, och sätt in kroken i en länk på sidan kedjan. Välj en länk som gör att kedjan att passa perfekt. Detta säkrar kedjan på den inre sidoväggen sidan.
6

tag och dra i slutet av sidokedjan upp på däckets utsida, så att den uppfyller spaken lås. Onödigt slack sidokedjan och sätt spaken låset via en länk i sidan kedjan som gör att kedjan att passa perfekt.
7

Undersök korset kedjorna att göra vissa att de är centrerade över däcksmönstret. Loop den sista länken av eventuellt överskott av kedjan över spaken länken, och räkna antalet överdrivna länkar sidokedjeenheterna på varje sidovägg för att se till att antalet stora länkar matcher.
8

Dra den fria änden av hävarmen låsa upp, 180 grader mot toppen av däcket. Välj en länk i sidan kedjan som gör det möjligt för kedjan att vara tight, och fäst änden spaken låset till denna länk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/147001.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.