Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att bogsera en Hummer H3

Hummer H3 är inte en skräddarsydd modell som den ursprungliga armén H1 eller H2 civila versionen av H1, det är faktiskt en ny kropp av Chevrolet Colorado och GMC Canyon. Utan en släpvagn, är det säkraste sättet att bogsera en H3 ta bort den främre och bakre drivaxlarna. Lämnar dem på plats kan resultera i allvarlig överföring fall skador, vilket är anledningen till att många förare väljer att släpet sina Hummers i stället för platt-bogsera eller använda en bil dolly. Saker du behöver
Car trailer med lastramper
Trailer remmar med spärrning spännen (minst 4)
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en platt-säng bil släpvagn med en 2-tums kulan och en säng som är minst 16 meter lång och 6,5 meter bred med minst 5000 kg. av lastkapaciteten. Du kan använda en 10-fot långa trailern att rymma Hummer s 9-fot, 3-tums hjulbas, men räkna fram och bak på lastbilen för att hänga över ändarna på släpet. En släpvagn som kan bära £ 5500. skulle vara ett säkrare alternativ än en 5000-lb. släpvagn, H3 väger endast £ 4900, men det är utan att redovisa en full tank bränsle och allt annat som kan vara ombord
2

Anslut trailern till din bogsera fordon och sänka sina landning ben.. Om så utrustad. Anslut släpets säkerhets kedjor och kabelhärvan kontakten till din bogsera fordon och sänka lastningsramper. Justera ramper så att de följer upp med H3 framhjul. Låt inte ramperna att överträffa H3 maximala bakre tillvägagångssätt vinkel på 35,5 grader. I den verkliga världen, detta fungerar ut till cirka 3,5 meter av ramp längd för varje 1 fot trailer höjd.
3

Starta din H3 och lägg den i fyrhjulsdrift. Sakta kör den uppför lastramper medan en assistent leder dig. H3 har en 65,5-tums bredd front spår, så subtrahera det från din trailer bredd och dividera med två för att avgöra hur nära du behöver bo på förarsidan av släpvagnen sängen medan lastning. Kör H3 upp på trailern tills släpvagnsaxeln faller strax under din ytterdörr handtag.
4

Loop din bogsera remmar över ovanpå rambalkarna precis bakom de främre och bakre stötfångare, och anslut sedan bandet hakar på kroken ögonen på släpet. Dra banden handkraft och sedan börja ratcheting ner dem. Det finns en teknik för detta, ratchet varje rem ner med tre till fyra klick, sedan gå vidare till nästa i en medurs. Fortsätta arbeta dig runt lastbilen tills hjulhusen är ungefär 2 inches närmare hjulen än de var när du började. Säkra trucken på detta sätt kommer att förladda fjädring, vilket hjälper till att förhindra onödig trailer rulle och eventuell katastrof.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146996.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.