Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du kör din Nitro lastbil i Snow

Chrysler erbjuder fyrhjulsdrift som tillval för sin Dodge Nitro SUV. Det rekommenderas av bilintresserade att välja det här alternativet om du tänker köra din Nitro i snön eftersom snön kan ofta göra vägarna oframkomliga för tvåhjulsdrivna Dodge Nitros. Var medveten om att styrning, start, stopp och köregenskaper är annorlunda jämfört med torr asfalt eller regn villkor. Köra din Nitro lastbil i snön kan åstadkommas genom att följa vissa riktlinjer. Instruktioner
1

Bifoga säkerhetsbälten för alla passagerare, inklusive baksätespassagerarna. Vrid omkopplaren överföra ärendet till "4WD Lock" läge medan Dodge Nitro är stillastående. Omkopplaren är placerad i mittkonsolen.
2

Starta Dodge Nitro och framsteg genom att göra en gradvis, långsam ökning i hastighet. Inte plötsligt ändra hastighet eller riktning, eller du kan förlora kontrollen. Vrid ratten i riktning mot en bild som uppstår, tills du återta kontrollen. Addera 3

Bromsar gradvis och jämnt när du vill sluta. Var medveten om att två hjulsdrivna fordon och 4WD utföra samma när man stannar - det finns ingen fördel att 4WD vid inbromsning. Undvik att låsa hjulen genom att tillåta massor av avståndet för normal stopp och även nödstopp.
4

Squeeze genom att trycka på bromspedalen med stadigt ökande tryck. Detta gör det möjligt för Nitro att sluta medan du fortfarande har kontroll över hjulet rulla, och därmed styra. Om hjulen låser, upprepa squeeze, men inte pumpa som du skulle ha gjort i en icke-Låsningsfria bromsar fordonet. Ta Nitro till en gradvis stopp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146995.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.