Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Skaffa en Tennessee Ombyggd Titel

En bil med omfattande skador som måste byggas för att fungera ges en bärgning titel. Om bärgning fordonet repareras och passar att köra, måste du ansöka om en Tennessee ombyggd titel. Ombyggd status ger dig rätt till titeln, försäkra och köra fordonet. Du kan ansöka om en ombyggd titel med en Tennessee län kontorist kontor eller per post. Du måste ha en bärgning titel för fordonet innan du ansöker om en ombyggd titel. Saker du behöver
Fotografier
Salvage title
Kvitton
Visa fler instruktioner
1

Ta färgfotografier av fordonet före reparation. Inkludera bilder på den bakre, främre, förarsidan och passagerarsidan av fordon med titeln ansökan.
2

ut och fylla i ansökan om Motor Vehicle Identification certifiering. Fyll i formuläret fullständigt och ha det attesterad. Inte underteckna ansökan tills du möter med notarius publicus.
3

Inkludera kvitton eller köpebrev för alla fordonsdelar som anges på ansökan. Kvitton ska innehålla säljarens namn och adress tillsammans med bilens märke, VIN och år.
4

Inkludera ett uttalande från den person som byggde bilen. Den ska innehålla namn och adress, och uttalandet måste vara attesterad. Den bärgning titel på fordonet måste bifogas ansökan.
5

Betala avgiften titel omvandlingen av $ 75, som av 2010. Kontroller ska betalas till Tennessee Department of Revenue
6

Leverera ansökan och dokument till din lokala Tennessee länet kontorist kontor eller post till:.

Tennessee Department of Revenue
< p> Special Investigations Avsnitt

Anti-Theft Unit

44 Vantage Way, Suite 160

Nashville, Tennessee 37243

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146994.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.