Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Behöver jag Snökedjor för California Grapevine?

The Grapevine är ett brant parti av Kalifornien Interstate 5 som slingrar sig genom Tejon Pass vid södra änden av San Joaquin Valley. Det snöar sällan där på vintern, och du förmodligen inte behöver kedjor om den gör. Grapevine Väder Mönster

Även på vintern, tar emot Kalifornien Grapevine inte regelbunden snöfall. Detta kan dock göra att köra alla de farligare när den gör eftersom förare som inte färdas genom Tejon Pass regelbundet inte kan förvänta sig snö eller har mycket erfarenhet av att köra i det.
Avstängda vägar i Storms

I sällsynta fall, kommer kraftiga stormar dumpa snö på Tejon Pass, som påverkar resa längs Grapevine. Om snön är allvarlig nog, kommer California Highway Patrol brukar besluta att avsluta passet, men varje situation är annorlunda, så att kraftvärme kan ge olika instruktioner för att korsa passera säkert.
Alternativa rutter
p Om I-5 är stängt på grund av tungt snöfall, kan du fortfarande nå Los Angeles-området genom att ta Highway 101. Om du gör det till passet och tvingas vända tillbaka, kanske du också kunna ta Highway 58 och Highway 14 för att möta upp med I-5 igen.
Rekommendationer för säker Travel

Oavsett vilken tid på året det är, kolla väglag innan du reser. Besök Department of Transportation webbplats för upp-to-date information om alla Kaliforniens motorvägar och landsvägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146990.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.