Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hastighetsdämpande Verktyg

Hastighetsdämpande är en allmän term för omkonstruktion eller eftermontering befintliga gator för att bromsa fordonen. När genomförs framgångsrikt, Hastighetsdämpande verktyg måttlig trafikflödet och förbättra säkerheten ombord för gående, cyklister och förare. Cirkulationsplatser
Cirkulationsplatser är ett exempel på lugnande trafik utan behov av trafiksignaler, stoppa tecken eller annan trafik skyltning.

Karuseller kräver fordon att cirkulera moturs runt ett centrum ö som oftast höjs och formgiven. De är ofta placerade där flera vägar möts. Förare som kommer in i rondellen måste ge till drivrutinerna redan i cirkeln, och de kanske måste köra runt nästan 360 grader för att komma till vägen som de söker. Rondeller ofta eliminera behovet av stoppskyltar och /eller trafiksignaler. Många använder termen "rondellen" omväxlande med cirkulationsplatser.
Hastighet sittbenet
pucklar

hastighet (även kallad "gupp") höjs vägsträckor att gradvis stiga till ca 3 inches i höjd. De är 10 till 12 meter långa och används ofta eftersom de lätt byggda och är relativt billiga att genomföra.
Curb Extensions

Curb förlängningar smala vägbanan genom att utvidga trottoarkanten mot mitten av gatan. De är ofta byggda i hörnen av korsningar när de används. Förutom att minska hastigheter, curb förlängningar förbättra säkerheten för fotgängare, eftersom det finns mindre gata för dem att gå över.

Curb förlängningar betecknas med många olika namn beroende på region, inklusive bulbouts, chokers och neckdowns .
Chicanes

Chicanes är trottoaren förlängningar som växlar från den ena sidan av vägbanan till den andra. Förutom att minska vägen, Chicanes också ändra formen på vägen från rakt till något mer böjda att krafter förarna att sänka körhastigheten.
Medianer
Road medianer bidra till att lugna trafiken och erbjuda en fristad för fotgängare som väntar på att korsa gatan.

medianer höjs öar placerade i mitten av en körbana som separata de trafik i två riktningar. Detta förhindrar även förare från att göra en vänstersväng mot trafiken, vilket kan säkerhetskopiera fordon på sin sida av vägen. Medianer ger fotgängare med en mid-road säker plats att bo och kan försköna landskapet i området.

(Se referens # 6) katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146983.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.