Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vad gör Assist Active Brake Mean ?

En aktiv bromsassistans systemet är utformat för att ingripa om en förare inte riktigt bromsa under en nödsituation . Det gör detta genom att ladda bromsarna med hydrauliskt tryck , vilket ger snabb , stark bromskraft . Funktion

Bromsassistent verk genom att övervaka din dag - till - dag bromsning vanor att formulera en " normal " bromsning mönster . Systemet kommer att upptäcka en förändring i priset för bromskraft och din position på bromspedalen och tolkar detta som en nödsituation . Om systemet känner att det inte finns tillräckligt tryck appliceras på bromsarna , ska den inleda en omställning och aktivera bilens fulla bromskraft .
Fördelar

Enligt till US Department of Transportation , dog uppskattningsvis 14.996 personer i motorfordon kraschar under första halvåret 2010 . Det har visats att bromsassistanssystemet kan minska stoppsträckan för ett fordon med upp till 45 procent , vilket kan minska antalet och svårighetsgraden av krascher .
Överväganden

Mercedes - Benz introducerade den första aktiva bromsassistent 1996 . Flera andra bilföretag , däribland Toyota , Volvo , Audi och BMW , erbjuda aktiv bromsassistans system i sina fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146981.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.