Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur OnStar Work Phone Service?

OnStar är en fabriksmonterad option på vissa GM bilar . Det kan inte installeras på en bil som inte redan har det . Företagets hemsida beskriver OnStar som en in - fordonssäkerhet , säkerhet och kommunikation tjänsten . Handsfree-samtal är en av de funktioner som finns i en GM- bil med en OnStar prenumeration . Funktioner

handsfreesamtal tjänsten byggs in i bilen och fungerar med en tryckknapp som har bilden av en telefon på det , enligt företagets hemsida . Tjänsten drivs sedan med röstkommandon . Tjänsten betalas med förbetalda minuter utöver kostnaden för OnStar prenumerationen .
Fördelar

OnStar s telefontjänst hjälper föraren att få tillgång till telefon i områden där mobil tjänst är begränsad , enligt företagets hemsida . Det hjälper också föraren följer lagen i stater som förbjuder användningen av handhållna mobiltelefoner under körning .
Överväganden

Den här tjänsten är inte tillgänglig överallt . Samtal kan endast göras i USA och Kanada . Bilbatteriet, trådlösa tjänster , och GPS-satellitsignaler måste arbeta för att tjänsten ska fungera korrekt . Tjänsten fungerar endast i hands - free - ringa - aktiverade bilar , enligt företagets hemsida .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146979.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.