Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Problem med en 1995 XJ6 Jaguar

Enligt Jaguar entusiasten John Heilig, ökade bolagets Nöjd Kund Index (NKI) betyg från 25 år 1992 till nionde 1996. Enligt Heilig, inträffade denna förbättring till följd av förbättrade produktionsprocesser och en ökning på kundfokus. Men som med alla bilar, hade XJ6 några särskilda problem. Trånga baksätet
p Om du gillar dina passagerare i baksätet för att ha gott om utrymme, kan 1995 Jaguar XJ6 gör inte ett bra val, eftersom det har en trånga baksätet, webbplatsen What Car? varningar. Denna fråga kan inte påverka mindre barn, men det kan bli en faktor som orsakar stress för äldre barn eller vuxna.
Slitna /Warped bromsskivor
Effektiva bromsar är oerhört viktigt. p Om du funderar på att köpa en begagnad 1995 Jaguar XJ6, fråga säljarna om bromsskivorna. Vilken bil? rapporterar att slitage och skevhet kan orsaka problem med just denna modell. För att undvika att köpa en bil med ineffektiva bromsar, göra efterforskningar innan du köper.
Air-Con Frågor

Du behöver luftkonditionering vid körning i varmt eller kallt väder för att upprätthålla en bekväm in-cabin temperatur. Förbered dig för en eventuellt dyr extra kostnad för att äga en 1995 Jaguar XJ6. Du kan behöva att spendera en massa pengar för att ha luftkonditionering översyn. Webbplatsen What Car? hävdar att luftkonditionering misslyckande är ett särskilt problem med den 1994 till 1997 XJ6 modeller. Dessutom kan vissa reservdelar, såsom kompressorn och förångaren, kosta lika mycket som en begagnad 1995 XJ6.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146969.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.