Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder Straps Auto Ratchet

Ratchet remmar är praktiska verktyg när du behöver för att säkra något i en lastbil säng, släpvagn eller takräcke. De är också användbara i det inre av fordonet för att hålla stora föremål på plats. För att få ut det mesta av remmar auto spärr, är det viktigt att förstå hur de fungerar och hur man använder dem på rätt sätt. Korrekt användning hjälper till att säkerställa säkerheten för dina tillhörigheter samt säkerheten för andra förare på vägen. Instruktioner
gängan och dra
1

Led remmen runt det objekt du vill säkra. Se till att spärr spännet är korrekt placerad och bandet inte är tilltrasslad eller vriden. När öppnas helt, bör den plana ytan vänd mot föremålet säkras.
2

Stäng spännband. Om det behövs drar frigöringsmekanismen. För andra änden av remmen uppåt genom slitsen på spärrhjulet spolen. Dra resten av remmen genom att lämna lite slack i slingan.
3

Börja dra åt remmen genom att veva spännband öppet och stängt. Bandet ska få hårdare och hårdare när du drar spärren. Vid åtdragningen låses spärren så att spänningen inte går förlorad.
4

Spänn remmen tills önskad spänning nås. Avsluta med spärrhjulet spänne i det stängda (flertrådigt) läge.
Lossa och Release
5

Lokalisera frigöringsmekanismen på toppen av spärranordningen spännet. Vissa har en inbuktning eller flikar för att placera fingrarna.
6

Dra utlösningsmekanismen mot slutet av veven och håll den i det läget.
7

Open den spännband hela vägen upp medan du fortfarande håller frigöringsmekanismen tills den snäpper fast i öppet (ovikt) positionen.
8

Dra spännband från tidigare säkrade objektet. Bandet bör kunna dras loss.
9

Dra resten av bandet ur ratchet spolen. Dra frigöringsmekanismen att återställa spännband till stängt (vikta) positionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146962.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.