Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Farligt gods Plakat Krav

farligt material plakat alert räddningspersonal till innehållet i behållarna, så med rätt skylt på en förpackning eller behållare kan betyda skillnaden mellan liv eller död. Med särskilda och talrika förordningar federal regering kontrollerar transporten av material som anses farliga eller giftiga. Några regler gäller för allt farligt gods, men det finns också undantag för vissa grupper av farliga ämnen. Påföljder för underlåtelse att korrekt plakat en farlig transport inkluderar branta böter och eventuellt fängelse. Allmänna affischering Krav

transportsätt utnyttjas för att flytta farligt material måste märkas på varje sida och i varje ände. Den plakat som skall användas bestäms av det material som transporteras. Det amerikanska Department of Transportation webbplats ger en omfattande förteckning över farliga ämnen och deras motsvarande plakat.
Plakat Undantag
p Det finns några undantag för storetiketter regler. En sändning kräver inte ett plakat om den transporterar smittförande ämnen såsom reglerad medicinsk papperskorgen, ORM-D klass som innefattar några ammunition och små laster kvantitet som uppfyller fastställda krav. Webbplatsen för elektroniska Code of Federal Regulations innehåller en omfattande lista över undantag.
Plakat Enforcement

Skulle plakatet krav inte kan uppfyllas, de personer eller företag kan bli föremål för civilrättsliga och eventuellt åtal. De monetära böter för ett civilt straff varierar från $ 275 till $ 32.500. Böterna för en anklagelse om brott är $ 250.000 för en individ och $ 500,00 för ett företag. I vissa fall kan en gärningsman kan även möta fängelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146961.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.