Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Släp Krav i Oregon

för att dra en släpvagn i Oregon, måste du uppfylla vissa krav. Till exempel måste släp har lampor och kedjor säkerhet, och många bromsar behov. Dessa krav gäller för alla storlekar och typer av släpvagnar, oavsett om eller inte ett dragfordonets lampor kan ses förbi släpet. Innan du dra en släpvagn i Oregon, se till att granska detaljerna i lagen. Lights

Oregon, måste alla vagnar har sina egna tänder, även om ljusen från dragfordonet kan ses genom trailern. Trailers kräver alla två röda bakljus, två röda bromsljus, två röda eller gula turn-signallampor och två röda reflexanordningar införlivade i linsen av ljuset. Dessa lampor måste monteras så långt till den yttre kanten och den bakre delen av släpvagnen som möjligt. Trailern måste också ha sidomarkeringsljus med reflexanordningar.
Säkerhet Kedjor

Kedjor starka nog att bära upp vikten av både släpet och dess last krävs. Kedjorna ska installeras genom att korsa dem under tungan av släpet för att hindra vagnen från att kontakta marken om kulan skulle fallera.
Bromsar

Din trailer kan behöva bromsarna. För att avgöra om så är fallet, se till att din bil kan stanna inom angivna gränser. För fordon under 8,000 pounds, anger lagen att de ska kunna stanna inom en körfil i 25 fot från 20 miles per timme. Fordon över 8.000 pounds, måste kunna stanna inom en körfil i 35 fot från 20 miles per timme. Det är också en bra idé att kontrollera dragfordonets bruksanvisning för förslag på när du ska använda släpvagnens bromsar.
Flera trailers

Privata fordon får inte dra mer än en trailer i Oregon. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146957.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.