Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Motorcykel Mirror Krav

Motorcykel speglar är obligatoriskt i de flesta stater , men motorcykel ägare bör vara medvetna om de variationer i kravet . Vissa stater med strängare krav mandat att motorcyklister utrusta sina motorcyklar med speglar på både vänster och höger sida . Det finns också några stater som inte har någon reglering alls , även om majoriteten av stater kräver minst en . Stor befolkning medlemsstaterna

stater med stora befolkningar , såsom Kalifornien , Texas och New York är den mest strikta med sin politik , eftersom alla tre kräver att en motorcykel vara utrustad med både en vänster och höger spegel . Även stater som inte är riktigt lika folkrika , såsom Illinois och Pennsylvania , kräver minst en spegel .
Stater med inga krav
p Det finns endast fem stater som inte har några krav på användning av motorcykel speglar . De är Nebraska , Missouri , Mississippi , Indiana och Idaho . Även befolkningen i dessa stater varierar , de flesta tenderar att vara mindre befolkning än majoriteten .
Övriga krav

Även om varje stat varierar i dess exakta krav , de flesta kräver några specifika saker . Ett minimum reflekterande yta ställs in av varje stat , och är vanligen cirka 12 kvadrat inches av reflekterande yta. Speglarna på motorcykeln måste också vara fri från sprickor och skräp , och kan hålla justeringar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146954.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.