Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Instruktioner för att göra en dam för en isskrapa

Frostat vindrutor på en kall morgon kan leda till långa väntetider om du väntar för de interna värmare att rensa vyn. Hälla hett vatten på vindrutan kan få glaset att spricka, medan avisningsmedel sprayer är notoriskt dåligt för bilens lack. Skrapning isen utanför hjälper till att få fönstret rensas så snabbt och säkert som möjligt, men också lämnar dig med en mycket kall hand. Göra en handske för att ackompanjera en isskrapa hjälper till att avlägsna frost från vindrutan, samtidigt hålla den utanför din hand. Saker du behöver
24 inches av polar fleece tyg
1/4 tums bredd elastisk
Pins
Saxar
Symaskin
Visa fler instruktioner

1

Placera handen platt på ett papper och rita en bubbla form runt handen och handleden. Lämna en 1/2 tums ram runt din hand och handled. Avsluta form med en rak linje tvärs över handleden där kardan slutar. Skär ut formen för att använda som ett mönster.
2

Vik polar fleece tyget på mitten och tillfälligt fästa pappret mönstret till den med hjälp av pinnar. Klipp ut dubbelvikta fleece runt papperet mönster.
3

Placera de två tygstyckena och sy runt den yttre kanten, lämnar en 1/4 inch sömsmån. Sy inte upp handleden.
4

Mät omkretsen på handleden och skär en bit av den elastiska till denna längd, minus 1 tum. Sy längden av elastiskt runt handleden öppnandet av kardan, med användning av en sicksacksöm.
5

Vänd karda ut och in, så att sömmar och elastiska är på insidan. Bär mitt över handen när du använder isskrapa för att stoppa det bli kallt från lossade frost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146949.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.