Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bil Seat Krav för Kids

Fordonssäkerhet lagar i USA kräver små barn att stanna kvar i bilstolar att skydda dem i händelse av en olycka. Men olika sitsar krav gäller för barn i olika åldrar och storlekar. Till exempel har ett barn som vuxit ur sin bakåtvända bilbarnstol inte omedelbart uppgradera till hjälp bilbälte, han kan behöva använda ett framåtvänt eller bältesstol first.This varför föräldrarna bör alltid se till att de använder korrekt typ av säte för sina barn. Spädbarn

Spädbarn räknas barn i åldrarna från födseln till ett år. Bakåtvända bilbarnstolar rekommenderas för barn i denna åldersgrupp, så länge de uppfyller längd och vikt gränser en viss plats. Bakåtvända bilbarnstolar bör även installeras i baksätet av en bil.
Småbarn

Småbarn är barn mellan ett och fyra år, som väger mellan 20 till 40 pounds. När barn i denna åldersgrupp växa ur sina bakåtvända bilbarnstolar, bör de börja rida i framåtvänd barn-säkerhet platser korrekt installerade i baksätet på bilen. Barn i denna åldersgrupp bör också uppfylla de längd och vikt gränser en viss plats.
Tweens

Tweens betraktas barn som är i åldern mellan fyra och åtta års ålder. När barn inom denna åldersgrupp har vuxit ur sina bältesstolar, bör de placeras i bältesstolar i baksätet på bilen. Barn bör sitta kvar i bältesstolar tills de är gamla nog att använda bilbälte i en bil.
Ålder 8 eller äldre

Barn som växer ifrån sina bältesstolar är oftast i åldrarna åtta eller högre, och stå minst 4 fot och 9 inches tall. Vid denna tid, kan säkerhet platser av något slag tas ut och barnen får använda bilens säkerhetsbälte om det passar runt dem ordentligt. För att kontrollera om ett säkerhetsbälte passar runt ett barn på rätt sätt, se till att midjebältet lägger över låren, och axelremmen passar över bröstkorgen.
Barn Bil Säkerhetstips

Du måste följa bruksanvisningen för bilbarnstolen som du använder. Olika tillverkare har olika instruktioner om hur man korrekt installera och använda deras produkter. Dessutom kan olika delstater i USA har olika krav när det gäller lagar barnsäkerhet i bilen. Se till att du kolla med lokala tjänstemän om vilka krav som gäller för ditt barn. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146947.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.