Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar en barnstol i en 1999 Suburban

Enligt National Center for Injury Prevention and Control olyckor bil är No.1 dödsorsaken för barn i USA. Forskning har visat att en viktig faktor i denna figur är att upp till 80 procent av alla säkerhets bilbarnstolar är felaktigt installerade, enligt National Highway Traffic Safety Administration. Välj rätt typ av stol, placera sätet i den bakre delen av bilen och läsa tillverkarens instruktioner och du kommer att vara säker spädbarnen i din 1999 Chevrolet Suburban är lika säkra som de kan vara. Instruktioner
1

Separat babyskyddet från plasten basenheten. Placera basenheten på plats du vill använda. De yttre baksätena i 1999 Suburban har knä och bälten axel,. Mitten sätet har ett höftbälte endast
2

Dra knä och axelrem ut om du väljer någon av de yttre baksätena och mata spännplattedelen genom sitsen. Se förklaringen på sitsen eller bruksanvisningar för den exakta platsen. Skjut spännplattedelen i spännet spännet.
3

Dra axelremmen ut så långt det går att ställa in låset. Tryck bestämt i mitten av plasten basenheten att komprimera kudden bilbarnstol, med användning av en knä för att trycka ner den ytterligare om nödvändigt. Mata säkerhetsbältet tillbaka till upprullningsdon, låsa den på plats för att säkra sitsen. Wiggle basen från sida till sida för att se till att den är ordentligt placerad.
4

Använd höftbälte om du väljer mittplatsen. Justera plattan knä spännet så bältet är så länge som möjligt. Luta plattan och dra den längs bandet. Mata den genom sitsen och spänne bältet. Spänn remmen genom att dra den fria änden. Den spännplattedel låser remmen på plats för att säkra sitsen. Wiggle basen för att säkerställa positionen är korrekt och använd ditt knä för att justera mer om det behövs.
5

Kontrollera justeringsgejden, oftast placerad på sidan av sitsen. Vissa modeller har en linje för att representera nivå, andra har en pil som pekar vertikalt när justeringen är korrekt. Konsultera bruksanvisningen för placeringen av din sitsen.
6

Sätt sitsen på sitsen och klicka det på plats. Sitsen ska känna tight i basen. Även om det bör finnas visst spel i sin rörelse, bör det inte vara överdriven. Om du kan flytta sätet mer än 1 tum i någon riktning, ta bort den och dra åt bältet lite mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146944.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.