Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hummer säkerhetsfunktioner

Hummer är ett varumärke av off-terrängfordon som marknadsförs av General Motors tom den 24 maj 2010, då linjen avbröts. Hummer är stora fordon som kommer i form av lyxiga stadsjeepar, SUTs och lastbilar. Några av Hummer varumärken är H1, H2 (som hade H2 SUV och H2 SUT) och H3 (med H3X, H3T och H3 Alpha). Hummer är en stark bil med en hög, markfrigång moderna säkerhetsfunktioner som dubbla främre krockkuddar, fjärr keyless inresa med panik-knappen, innehåll larmet stöld avskräckande, kamerautrustning systemet och panik bromsassistans. Hummer är också utrustad med andra säkerhetsfunktioner. OnStar System
p Alla nya hummer fordon är utrustade med ett års OnStar Security System som kan förnyas av ägaren. Detta system har state-of-the-art sensorer inbyggda i fordon som varna en OnStar rådgivare beträffande svårighetsgrad, typ av skada och platsen för fordonet i händelse av en krasch. Den OnStar rådgivare kommer sedan be de åkande i fordonet om de behöver hjälp genom högtalarna i bilen. Även om de inte kan svara, kommer OnStar rådgivare skicka akut hjälp mot placeringen av fordonet. Bortsett från kraschar, är det OnStar-systemet användas på andra sätt: om du låser dina nycklar inuti, kan du ringa OnStar rådgivare som kan fjärrstyra låsa upp din bil för dig genom att skicka en signal. Det onstar har en Turn-by-turn navigation system som Hummer föraren kan utnyttja för att få vägbeskrivningar. Dessutom har onstar ett handsfree-samtal funktion som gör Hummer föraren att ringa samtal utan att ta händerna från ratten.
Tire Pressure Monitoring System (TPMS)
< p> Hummer fordon, från H2-modeller, har standard däcktryck. Detta system övervakar trycket på alla fyra däck, och om någon av dem tömma till under acceptabel nivå, kommer sensorerna utlösa ett larm på instrumentpanelen för att varna Hummer föraren
säkerhetsbälte Pretentioners.

säkerhetsbälten pretentioners är säkerhetsfunktioner standard i vissa Hummer modeller som dras in bältet, i händelse av en krasch, för att avlägsna överskott av slack och skapar en perfekt passform.


Elektronisk stabilitetskontroll

Elektronisk stabilitetskontroll är en standardfunktion i några av Hummer varianter, liksom H2. Det hjälper föraren att behålla kontrollen över sina fordon när den känner att fordonet börjar överstyrning eller understyrning. Det huvudsakliga syftet med elektronisk stabilitetskontroll är att hålla fordonen från att slå skyddsräcken och andra hinder på vägen som kan leda till rollovers.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146943.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.