Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar en barnstol i en Jeep Patriot

En korrekt installerad bilbarnstol är avgörande för säkerheten för ett barn i bilen. Mest sen modell fordon, inklusive Jeep Patriot, har en speciell barnstol förankring system som tillåter dig att enkelt installera en barnstol ordentligt. Den Patriot lägre ankare och tjuder för barn, eller spärr, låter systemet dig att installera en bilbarnstol direkt på fordonet utan att använda bilens säkerhetsbälte. De flesta nyare barnstolar är kompatibla med låssystemet. Instruktioner
1

Välj var du vill installera barnstolen. Du kan installera en barnstol i någon av de tre bakre sätena, men ett enda säte bör placeras bakom passagerarsätet. Om du installerar två säten med förankringstrossen systemet måste du installera dem i de två ytterplatserna. Om du installerar tre säten, måste du använda ett säkerhetsbälte låsningen för mittplatsen. Om du ska använda låssystemet i en stol, spänna fast säkerhetsbältet för att hålla den ur vägen och bort från barnet.
2

Lokalisera de nedre remmar och bälten. Det finns fyra nedre remmarna i Patriot rygg sätesraden, en på vardera sidan av ytterplatserna. Det finns tre tjuder, en på baksidan av varje ryggstöd i bakre raden. För varje plats som du installerar behöver du två nedre remmar och en tjuder.
3

Lossa justerare på nedre remmar och bälten som du använder. Kör tjuder ankare över mitten av huvudstödet och ner till mitten av sätet där du installerar ditt barnstolen.
4

Placera barnstolen i bilbarnstolen och säkra lämpliga krokar eller kopplingar till de lägre ankare och tjuder som din barnstolen bruksanvisning. Det bör finnas minst en kontakt per ankare eller tjuder.
5

Dra åt de två ankare remmar och tjuderband när du trycker på barnstolen nedåt och bakåt i bilsätet.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146939.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.