Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar ett Whelen LED Hide-A-Way

Whelen LED (light emitting diode) Hide-A-sätt, som namnet antyder, kan döljas i befintliga skåp fordon ljus, som strålkastare eller sväng. De ger en diskret montering, och bara blir tydlig när påslagen. LED använder den befintliga reflektorn för att leverera en högintensiv blixt. De är utformade för att vara komplement till stora varningslampor, dock. Installera Whelen LED Hide-a-sätt involverar borra ett hål i reflektorn och dra kablarna. Saker du behöver
Hålsåg
File
Drill
3/4-tums bit
3/32-inch bit
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den befintliga ljuset reflektoranordningen från fordonet efter fordonstillverkarens anvisningar. Välj en monteringsplats. Placeringen ska vara så platt som möjligt, vara mer än 1 tum från den befintliga linsen och bör vara lägre än mittlinjen av reflektorn, och det kan inte vara över befintligt originalutrustning fordon ljus. Håll LED så nära fokalpunkten som möjligt. Glödtråden av den befintliga lampan är brännpunkten.
2

Skär en ¾-tums hål i huset och de-burr med en fil. Sätt i LED gömställe och markera 3/32-inch diameter monteringsskruvhål, sedan borra hålen.
3

Montera LED montering med de medföljande skruvarna. Använd den medföljande packningen mellan monteringsytan och LED montering skuldra. Orientera lysdioderna så att trådarna sloka nedåt.
4

Återmontera ljuset reflektor montering på fordonet. Dra anslutningskabeln från Whelen LED Hide-a-way församling till LED driver modulen. Var noga med att ansluta LED-kontakt till föraren modulen, och inte direkt till batteriet eller säkringen blocket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146937.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.