Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Instruktioner för Whelen SpecTIR Eight-LED Dash Lights

Whelen s SpecTIR-serien LED (light-emitting diode) streck lampor använder GEN3 teknik i en åtta-LED enkel eller delad färg-kombination paketet. Enheten levererar flera flash mönster och inkluderar en 8-fot sladd med en påslagen ciggkontakt. Enheten fästs på vindrutan med tre medföljande sugkoppar. Använda Whelen SpecTIR 8 LED streck ljus kan åstadkommas genom att följa några steg. Saker du behöver
Tvättsprit
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen inför en plan yta som ett stängt garage dörr eller en vägg.
Sida 2

Rengör tre sugkopparna och vindrutan med tvättsprit och låt torka. Vila SpecTIR på instrumentbrädan med ljuset vänd utåt av vindrutan. Skjut sugdynorna mot glaset. Den Whelen inte är avsedd att hängas med bara sugdynorna, så se till att det också vilar på instrumentbrädan ytan.
3

Koppla in sladden i cigarettändaruttaget och vrid enheten med strömbrytaren på änden av pluggen.
4

Rikta ljuset. Ljuset är utformad för att projiceras parallellt med vägen. Vrid justerskruven tills ljusstrålen pekar rakt fram. Skruven är på baksidan av ljuset. Använd den platta ytan fordonet pekar på som en mätare för ljusnivå.
5

Tryck på ljusknappen mönstret val att välja en av 17 olika blixt mönster, inklusive enstaka blixtar, dubbla blixtar och dubbla stadig , bland andra. Tryck på knappen under mindre än en sekund för att gå framåt genom cykeln. Tryck på den för mer än en sekund för att gå bakåt. Whelen kallar knappen "Scan Lock styrknappen," och du hittar det på vänster sida av enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146936.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.