Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får man en Säkerhetsbälte loss

Säkerhetsbälten är nu en standard säkerhetsfunktion i alla märken och modeller av bilar , och är ständiga påminnelser om att se till att du spänna upp för att skydda dig i händelse av en olycka . Även om de är relativt enkla anordningar , ibland kan det finnas små mekaniska problem i bälten i bilen . Sylt och stickor , till exempel , kan hindra dig från att öppna eller stänga dina säkerhetsbälten . Borttagande fast säkerhetsbältet för att säkerställa funktion och säkerhet . Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Smörjolja
Visa fler instruktioner
1

Dra bältet och försöka förlänga den eller ta bort den från låset genom hand. Det finns en god chans ditt problem bara behöver lite kraft .
2

Öppna upp huset för säkerhetsbältet . Detta är vanligtvis ett plasthölje som kan dras av med lite kraft eller med hjälp av en skruvmejsel . Den vanligaste orsaken till en fast säkerhetsbältet är en twist i själva bandet eller trassel i mekanismen .
3

Applicera någon mängd smörjolja till de låsande delarna av mekanismen . Detta bör säkerställa att mekanismen inte låses i framtiden .
4

Test bältet ett par gånger innan du sätter tillbaka locket .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146934.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.