Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Har säker körning Klasser Berörda Teens ' Driving ?

Safe - körning klasser undervisar tonåringar säker körning metoder och förmåga att hantera en rad olika körsituationer . Vissa kurser erbjuds i ett klassrum , medan andra ger på - den - wheel utbildning . Varje typ av program har en annan effekt på teen körning . Betydelse

I kombination med andra säkerhetskrav , 16 - åriga tonåringar som har 30 eller fler timmar av certifierad övningskörning - såsom körtid som en del av en säker körning klass - ha en 40 procent minskning i skadefri involverar kraschar , noterar " rikstäckande granskning av graderad Driver Licensing " av AAA Foundation for Traffic Safety .
Fördelar

Safe - körning kurserna ger tonåringar större förtroende vid körning och en större känsla av ansvar , enligt autos.com . Tonåringar är också mer benägna att komma ihåg körning lagar och förordningar när informationen explicit lärs även en kurs , i stället redovisas i en förarhandbok .
Varning
< p > att ha en tonåring tar en drivande klass är inte det enda steget för att skapa en säker förare . American Automobile Association visar att föräldrarnas engagemang och begränsad exponering mot riskfyllda körsituationer spelar en roll i att hålla tonåren säkert och förebygga olyckor .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146931.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.