Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Pennsylvania Bil Seat Krav

Veta delstaten Pennsylvania krav bilbarnstol för barn är en nödvändighet för föräldrar och alla som ansvarar för små barn när som helst under hela veckan. Känna till lagar hjälper dig att hålla barnet så säkra som möjligt under bilresan och hindra dig från att få problem med lokala polismyndigheter. Bilbarnstolar

Barnåldrar 4 och under måste sitta i en bilbarnstol som godkänts av den federala regeringen, och bilbarnstol måste säkras på plats med bilens säkerhetsbälte. Banden i bilbarnstol måste också fästas ordentligt för att hålla barnet på plats i händelse av en krasch. Barn under 1 år eller under 20 pounds bör sitta i en bakåtvänd bilbarnstol. Du får inte sätta en bakåtvänd bilbarnstol i framsätet på bilen om bilen har en passagerarsidans krockkudde.
Bälten

Alla barn i åldrarna 8 till 18 år måste använda bilbälte vid alla tillfällen när du reser i en bil. Barn 8 och under är inte tillåtet att åka i en bil med bilbälte endast. De måste resa i en bilbarnstol eller bältesstol fastsatt på plats med bilens säkerhetsbälte.
Bältesstolar

barn under 8 års ålder, men äldre än 4 år, måste sitta i en bälteskudde. De bältesstolar måste också godkännas av den federala regeringen och bör fästas i sätet i bilen med säkerhetsbältet med selar och remmar fästa tätt runt barnet att hålla fast honom på plats om du är inblandad i en trafikolycka . Addera Sitter i Framsäte
p Det finns ingen lag i Pennsylvania säger att ett barn inte kan sitta i framsätet, oavsett hans ålder. Men sitter i framsätet rekommenderas inte av staten tills han fyller 13 år. Tänk på att barn i bakåtvända stolar är inte tillåtet att sitta i fronten om bilen har en passagerarsidans krockkudde.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146923.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.