Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Förhindra att torkarblad från Frysning

bilens vindruta-torkarblad kan frysa under vintern om du inte tar rätt försiktighetsåtgärder. Frysta blad kan orsaka strimmig fönster och dålig sikt, och öka chanserna för en olycka. Det finns många billiga saker du kan göra för att skydda dina torkarblad och göra dem användbara, även i de värsta av vinterstormar. Saker du behöver
blad Vinter torkarblad
Winter vindrutan rengöringsvätska
deicer
Visa fler instruktioner
1

Köp en god kvalitet uppsättning vinter-rated torkarblad. Dessa enheter kommer att komma med en tuff gummistövel, hålla mer snö och is ur torkarenheten. Vinter torkarblad är oftast tillverkade med högkvalitativa metaller som gör dem mer hållbara i dåligt väder.
2

Lyft torkarna bort från vindrutan. Detta är det viktigaste steget mot att hålla bladen fryser. Glaset fryser snabbt och bladet kommer hålla fast vid det.
3

Fyll vindrutan-rengöringsvätska tank med ett vinter-rated vätska, vilket är typiskt orange. Frostskyddsmedel tillsätts till normal rengöringsvätska så att den klarar de kallare temperaturer. Vid rengöring salt, snö och smuts från vindrutan, kommer denna lösning att bladen inte kommer att frysa.
4 deicer

Spraya på vindrutan och torkarblad om du har glömt att lyfta torkar- arm bort från glaset. Detta är det snabbaste sättet att lossa en fryst blad från en vindruta och rensar vindrutan samt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146914.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.