Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur berätta om Krockkuddar Arbeta med begagnade bilar

Allt i en begagnad bil måste vara i skick , precis som de är i nya bilar . Krockkuddar är säkerhetsanordningar som skyddar en fordonets passagerare i händelse av en olycka . Under en kollision , kommer airbagar ska blåsa direkt att dämpa de åkande . När du köper en begagnad bil , kontrollera krockkuddarna fungerar . Instruktioner
1

Titta på instrumentpanelen när du startar bilen . Du bör se den " SRS " symbolen tänds och sedan gå ut i några sekunder .
2

Kontrollera historien om bilen på ett sådant bolag som carfax.com ( se Resurser ) . Leta efter en historia av krascher, reparationer eller översvämning .
3

Har din begagnade bil kontrolleras av en oberoende mekaniker . Han kommer att kontrollera krockkuddarna elektroniskt för att avgöra om de fungerar som de ska .
4

Bestäm om bilen tidigare återkallade , genom att besöka National Highway Traffic webbplats Safety Administration ( se Resurser ) . Se till att du inte kör en bil som återkallades på grund av defekta krockkuddar .
5

Inspektera krockkuddelocket . De ursprungliga omslag ska ha " SRS " eller " S /R " stämplat på dem . Om krockkuddarna där ersatt de kanske inte har dessa symboler .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146908.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.