Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man använder Tie Auto Ratchet Down Straps

Körning med en osäkrad last kan vara farligt och dyrt. En last faller från baksidan eller taket på din bil eller lastbil kan såra andra förare eller fotgängare i närheten. Även om ingen är skadad, några laster överlever fall från en fortkörning fordon. Du kan också få en trafik biljett för ett felaktigt säkrade belastning. För att undvika dessa problem, säkra yttre laster med spärr remmar. Dessa är tygband med krokar som går genom en metall spärrklämmeenhet. Banden kan sedan dras åt utan risk för utsläpp. Att använda dem är enkelt men kräver lite styrka. Saker du behöver
Ratchet remmar
Fästpunkter
Load
Visa fler instruktioner
1

Placera lasten på bilens pakethållare, i en pickup lastbilens säng eller på en släpvagn. Se till att det är centrerat och inte har objekt som sannolikt kommer att fladdra i vinden.
2

Hitta starka fästpunkter som att haka spännbandet. Detta kan vara den pakethållare själv eller fordonets chassi. Aldrig fästa banden till karossen eller korroderade metall.
3

Pass kroken på änden av den fria bandet via din valda fästpunkt, passera sedan remmen över lasten, se till att det är platt och har inga vändningar.
4

Placera metall spärrnyckel spänne som nära centrum av lasten som möjligt. Det kommer att ha en fast längd rem med en krok på änden. Fäst denna krok till en stark punkt på den motsatta sidan av fordonet från krokarna av fria bandet.
5

Passera den fria änden av bandet som du lade över lasten genom strap-storlek slits i spännen trumman. Trumman är ett cylinderformat att den åtdragna remmen kommer svepa runt.
6

Dra åt remmen ordentligt, men lämna tillräckligt slack att infoga en tennisboll mellan spännet och lasten.

7

Spänn remmen helt genom att ta tag i handtaget på spännet och dra utåt, som om att platta spännet. Varje passiv pull kommer att rotera trumman och dra bältet hårdare, medan spärrhjulet åtgärden fångar trumman och förhindrar den från att lindas upp när handtaget återförs till sitt viloläge.
8

Släpp remmen genom att dra centrum spärren (en liten bit fäst med en tät fjäder) mot handtaget. Håll spärren och dra i handtaget tills spännet är tillplattad. Detta kommer att frigöra trumman. Dra på låsbeslagsenhet att lossa remmen tills det finns tillräckligt slack att lossa krokarna från fordonets ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146905.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.