Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Chevy Astro påminner

Astro är en modell av minibuss tillverkad av Chevrolet. Det introducerades först i 1985, dess design härledas från en pickup. Astro är ett av de mest populära modellerna av mellanstora minibussar. Medan Astro har varit en pålitlig och stark säljande modell, har många produkter påminner inblandade Astro, inklusive både brister i fordonets utformning och problem med eftermarknaden reservdelar. Om du är intresserad av att köpa en Chevy Astro, är det en bra idé att veta vilka problem de olika modeller åren har haft. 2005 Pro-A Light Recall

2005 års modell av Chevy Astro var föremål för ett återkallande den 23 mars 2006. Detta minns har utfärdats av Pro-A Motors, Inc., en tillverkare av eftermarknaden reservdelar för en mängd olika bilmodeller. Detta minns hade att göra med flera olika typer av ersättning lampor Pro-A erbjuds, inklusive hörn lampor, strålkastare och blinkers. Dessa lampor har tillverkats utan en bärnstensfärgad Sidoreflex, vilket är i strid med Federal Motor Vehicle Safety Standard Number 108. Denna brist på en reflektor kan göra bilen svår att se, och potentiellt orsaka en kollision. Den 19 maj 2006 Honeywell International
2006 Honeywell bränslefilter Recall

, Inc., utfärdade en återkallelse på över 88.000 av dess filter ersättande bränsle. Dessa filter användes i en mängd olika bilmodeller, inklusive Chevrolet Astro. Under tillverkningen har filtren inte byggd för att de specifikationer som fastställts av Honeywell. Resultatet blev ett kontaktdon O-ring som inte sitter ordentligt på bränsleledningen. Detta fel kan potentiellt leda till läckage av bränsle samt en brand den läckte bränsle kommer i kontakt med en antändningskälla.
2002 General Motors Lighting System Recall

Den 14 mars 2005 utfärdade General Motors Corporation, företaget som äger Chevrolet linjen, ett återkallande på 2002-modellen raden av Chevy Astro minibussar. Anledningen till återkallelsen var ett konstruktionsfel i belysningssystem som kan resultera i multifunktions switch utveckla en öppen krets, vilket kan orsaka bromsljuset eller varningsblinkers att sluta arbeta. Drivrutiner efter Astro kanske inte kunna se bilen framför dem, skapar en krasch fara.
Äldre modeller

Flera påminner inträffade på äldre modeller av Chevy Astro. År 1991 var ett återkallande utfärdades på grund av ett fel i sätet vilstol mekanismen. År 1995 var bränsleledningar i tanken visade sig vara felaktigt åtdragen, vilket kan orsaka läckage och en eventuell brand. Från 1995 till 1997 hade winshield-torkarmotorn problem som möjligen kan orsaka att misslyckas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146901.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.