Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att stänga av larmet Säkerhetsbälte på en Mitsubishi Lancer

Lancer är en sedan , tillverkad av Mitsubishi , som har producerats av och till sedan 2006 . Lancer har ett datoriserat säkerhetssystem för att förebygga olyckor eller skador , inklusive ett säkerhetsbälte larm som påminner både förare och passagerare att sätta på sina säkerhetsbälten . Detta larm aktiveras när systemet känner av en viss mängd vikt på given plats . Om ditt larm går av när du hellre vill det inte , finns det några åtgärder du kan vidta för att stänga av den . Instruktioner
1

Töm allt från sätet som kan orsaka sensorerna för att indikera att en passagerare i sätet . Placera inga tunga föremål på baksätet , golvet eller i trunken , vilket också kan vara säkrare när du reser .
2

Dra bältet över sätet , eller vira remmen runt stolsryggen , och knäpp spännet i klippet . När bältet är bucklig , bör sensorerna stoppa larmet .
3

Överväga att ta bilen för reparation , om sensorerna går av när de inte borde vara . Det är inte säkert att försöka manipulera systemet på egen hand eftersom det är en del av en större , mer komplexa , datoriserade system och du kan göra mer skada än nytta .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146897.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.