Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Vilka är de handikapp parkering Krav i Colorado?

En person med nedsatt begränsar hans förmåga att flytta från en plats till en annan utan hjälp av en mekanisk anordning eller med en läkare utsaga verifiera personens tillstånd är berättigad till en personer med funktionshinder Parkering Privilegier tillåter i Colorado. Det finns riktlinjer för hur du visar tillståndet och där tillåter-försäljning får parkera. Så här ansöker

Fyll i DR 2219 ansökan tillgänglig från lokala länet motorfordon kontor eller på statens webbplats www.revenue.state.co.us. Blanketten ska vara undertecknad av en legitimerad Colorado läkare, förskott sjuksköterska, eller beställt förtroendeläkare. Om du vill ha plåtar, lämna en kopia av fordonets registreringsbevis eller titel. Den funktionshindrade personen ska anges som antingen ägare eller delägare. Ta dessa dokument till länet motorfordon kontor tillsammans med betalning och personnummer. Du kommer att få en uppsättning av plattor och ett plakat. Plattorna måste förnyas årligen. Om du inte äger en bil, kan du få två parkeringsplatser plakat, som förnyas vart tredje år.
Display Placards

Häng plakat från backspegeln medan parkering i en handikappad utrymme. Ta bort det när bilen körs. Du är skyldig att bära kvitto på plakat med dig om du planerar att använda den på en annan persons bil. Alla som använder en skylt när den funktionshindrade personen inte är närvarande kommer att bli föremål för böter.
Funktionshindrad veteran

Veteran som var handikappade på grund av sin tjänst är berättigade till funktionshindrade plåtar veteran licens. Använd DR 2219 ansökningsblankett att gälla, och inkludera lämplig medicinsk skötare underskrift. Dessutom levererar ett skriftligt uttalande från Veteran administration intygar du har en permanent, service-relaterade, 50 procent funktionshinder, eller permanent förlust av en eller båda fötterna eller händerna eller båda ögonen. Du kommer också att behöva ge ditt fordon registrering eller titel och personnummer.
Parkering

Fråga lokalt om parkeringsregler. I Denver, kan personer med plattor funktionshinder licens eller plakat parkera gratis på Denver City meter i upp till fyra timmar. I både Colorado Springs och Denver, kan du parkera i tidsinställda parkeringsplatser zoner i upp till fyra timmar. Du får inte parkera där parkering är förbjuden eller begränsas till specifika fordon som akut, polis eller leverans fordon. Du kan inte parkera i de streckade områden som ger tillgång mellan utrymmen handikapp parkering. Annars gillar parkering mycket att i andra stater, där handikapplatserna måste förses med tydlig åtkomst till de viktigaste entréerna.
Handikapparkering Spot
p Om du är handikappade, även för en kortfristig arbetsoförmåga, kan du begära en handikappad parkering skylt vid din bostad eller arbetsplats. Detta är också ett bra alternativ om du har ett handikappat barn som måste transporteras med bil. Få rätt pappersarbete från stadsstyrelsen. Addera ömsesidigt erkännande
p Om du reser till andra stater, kommer de att känna igen ditt funktionshinder tallrikar och rätt att parkera på handikappade utrymmen, precis som Colorado erkänner out-of-state handikappade registreringsskyltar och plakat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146879.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.