Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man bogsera med en lastbil Camper

En lastbil husbil håller din utrustning och sovutrymmen i en självständiga enhet. Detta är effektivt förrän du behöver för att dra en båt eller släpvagn med extra växel. Lyckligtvis är de flesta lastbilar utrustade för att hantera bogsering situationer med en dragkrok och kabelanslutningar för belysningen. Eftersom en lastbil husbil har begränsat synfält ut ryggen fönster, blir det nödvändigt att ha stora backspeglarna placerade på trucken för säkerhet och korrekt bogsering. Saker du behöver
Ström Truck drill
bogsera-spegel kit
Visa fler instruktioner
1

Följ instruktionerna på trucken bogsera-spegel kit och installera speglar på båda sidor av trucken. Mät avståndet du behöver för att borra hålen spegel fäste med måttband och ställa speglarna på plats.
2

Sitt i förarsätet och justera speglarna så att du kan se trailern bakom lastbilen . Har en assistent hjälper dig med passagerarsidans spegel. Dubbelkolla speglarna och ditt siktfält för säkerheten.
3

övningsköra lastbil husbil med släp i släptåg. Kör till en stor och tom parkeringsplats och praktik trepunkts svängar, säkerhetskopiera, svarvning och U-svängar. Få en solid känsla för lastbilen husbil under bogsera vikt.
4

Ladda ditt gods på släpet och öva igen med full vikt och nyligen begränsat synfält. Om möjligt, ange ett antal väg pyloner ner för en hinderbana på parkeringen.
5

Kontrollera alla anslutningar på trailern, och ha en assistent bekräftar alla trailer lampor fungerar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146878.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.