Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Rapportera dåliga förare med statliga Fordon

Om du bevittna en förare svingar en regering fordon på ett hänsynslöst sätt, har du möjlighet att rapportera det till amerikanska General Services Administration. GSA hanterar regeringen flottan och har ett system på plats specifikt för att ta emot och hantera rapporter om fordonets missbruk. Processen är enkel och kan genomföras på några minuter. Instruktioner
1

Skapa ett nytt e-postmeddelande och adressera det till howsmydriving@gsa.gov.
2

Put "Regeringen fordon kör rapporten" i ämnesraden för att säkerställa att ditt budskap är riktat till rätt kanal. fordonets aktivitet som fick dig att kontakta GSA
3

Detalj. Var så specifik som du kan beskriva vad du bevittnade regeringen fordonet gör. Disposition någon vårdslös, olaglig eller misstänkt aktivitet som väckte ditt intresse.
4

innehålla namn och telefonnummer till den myndighet som ansvarar för fordonet, om du vet det. Myndigheten förknippas med en omärkt regeringen fordon kan identifieras genom att referera till en-till fyra bokstäver prefix i registreringsskylten med den amerikanska regeringen registreringsskylten nyckel ges i avsnittet Resurser.
5

Lista på datum och tid för händelsen. Försök att vara så exakt du kan om du gör en uppskattning.
6

Ge den exakta platsen där händelsen inträffade. Lista alla relevanta tvärgatorna eller landmärken.
7

Beskriv regeringen fordonet i detalj. Notera färgen och modell av bil, och inkluderar en fysisk beskrivning av föraren och eventuella passagerare. Om du kunde ta ner det fullständiga registreringsnumret, inkludera den och dubbelkolla att du skrivit in den rätt innan du skickar e-post.
8

Avsluta meddelandet med ditt namn och kontaktinformation. Om du vill förbli anonym, utelämna dessa uppgifter och skicka e-post som det är.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146874.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.