Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Lista på 5 stjärnigt nominellt Front & Side Cars

När du köper en bil, konsumenter vill veta om man kliver in i något säkert och pålitligt. Det amerikanska Department of Transportation gör bilköp lättare genom att släppa årsrapporter krocksäkerhet. Rapporterna betygsätta varje större märke och modell i termer av hur den hanterar främre och sidokollisioner, och hur sannolikt bilen kommer välta i en olycka. De säkraste bilarna är de som får ett övergripande fem stjärnor. 2011 BMW 5-serie

BMW: s kan sträcka en bank, men Department of Transportation gav 2011 5 Series fem stjärnor i sin krocksäkerhet rapport. Bilen fick fem stjärnor för sidokollisioner, fem stjärnor för den lilla sannolikheten för att rulla över, och fyra stjärnor för frontalkrockar.
2011 Hyundai Sonata

Hyundai Sonata är billigare än BMW 5-serie, men det betingar ett mycket liknande säkerhetsrapport. Fyra stjärnor för frontalkollisioner tillsammans två femstjärniga betyg för sidokollisioner och rollover. Om du väljer att köpa en 2011 Hyundai Sonata, se till att du ber om ett "senare release" version av bilen. Den första modellen av 2011 Sonata inte fick ett femstjärnigt helhetsbetyg.
2010 Acura RL

Även om endast två 2011 bilmodeller fick femstjärniga rapporter, det finns gott om fem började rankade bilar i 2010 klassen. De 2010 Acura RL fick femstjärniga rapporter i alla de tre stora kategorier, vilket gör det till ett utmärkt val för den säkerhetsmedvetna.
2010 Audi S4

2010 Audi S4 är ett annat 2010 års modell som befallde en perfekt säkerhet översyn. Detta personbil var kraftigare både i termer av hur det hanteras front och sida kollisioner. Den 2011 Audi S4 inte fått så höga betyg som de 2010.
2010 Chevrolet Silverado

Många pickup lastbilar lider av en låg poäng på sannolikheten att välta under en kollision. Den 2010 Chevrolet Silverado, dock fick fem stjärnor i front-och sidokollisioner, och en fyra stjärnor för vältning. Vid sidan av 2010 Dodge Ram, var Silverado den högsta poäng pickup, tjänar ett femstjärnigt helhetsbetyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146868.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.